• Uitstekende kwaliteit
  • Voordelig
  • Eigen productie
  • Persoonlijk
  • Home
  • Betalen en afleveren

Betalen en afleveren

Betaalmethodes

Bij degoedkoopstedrukkerij.nl hebben we een aantal mogelijkheden om te betalen.

Ideal

Veilig en vertrouwd binnen uw eigen bankomgeving. Zodra de betaling is ontvangen, gaan we met de bestelling aan de slag.

Bancontact

Online betalen met Bancontact is veilig en snel, zowel voor u als voor ons. Bancontact is speciaal voor de Belgische klanten. Het is net als iDEAL een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.

Vooruitbetaling

U kunt het volledige bedrag inclusief de BTW overmaken op NL60 ABNA 0565 5198 59 t.n.v. degoedkoopstedrukkerij.nl o.v.v. uw order en / of factuurnummer. Zodra de betaling is ontvangen, gaan we met de bestelling aan de slag.

Op rekening

U kunt na goedkeuring ook achteraf betalen. We gaan dan gelijk met uw bestelling bezig. De betalingstermijn is standaard, 8 dagen na ontvangst factuur. De administratiekosten voor het betalen op rekening is per order regel € 7,50 exclusief BTW (€ 9,08 inclusief BTW).

Leveren

Standaardleveringen verzenden met DHL. DHL levert dan je bestelling tussen 08.00 en 18.00 uur. Je bij de standaard DHL wel aangeven dat je voor 11.00 uur geleverd wilt hebben. Een standaard levering is gratis. Voor de tijdslevering wordt € 12,50 exclusief BTW (€15,13 inclusief BTW) extra gerekend.

Mocht je niet de gehele dag aanwezig zijn kun je bij je bestelling ook een ander adres opgeven. Je voorkomt dan dat DHL voor een dichte deur komt en je pakket mee retour neemt.

Standaard levert DHL tot aan de ‘eerste’ drempel. Mocht je dus op een afgeschermd terrein geleverd willen hebben of in een flatgebouw, kies dan voor alternatieve verzendwijze. We nemen dan contact met je op en bespreken persoonlijk wat voor jou beste wijze is.

Je moet dan denken aan:

  • afhalen op locatie (mogelijk zelfs lokaal ivm onze speciale partner formule)
  • pakketdienst
  • speciaal palletvervoer
  • koerier

Je kunt je bestelling en levering altijd online volgen middels je persoonlijke inlog.

Partners

Partners kunnen tot een gelimiteerd bedrag op rekening bestellen. Om partner te worden moet je wel aan vooraf vastgestelde voorwaarden voldoen. De worden individueel af gesproken en vastgelegd in een overeenkomst. Wil je meer weten en / of al wat standaard voorwaarden en voordelen lezen? Klik hier!

Heb je belangstelling om partner te worden? Mail of bel voor een persoonlijke afspraak.

Contact

053 - 432 91 32053 - 432 91 32

vandedrukkerij.nl
p/a Hexelerbos 5
7543 GS Enschede
info@vandedrukkerij.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief