• Uitstekende kwaliteit
  • Voordelig
  • Eigen productie
  • Persoonlijk

Uitleg DGD-reviewsysteem

Reviews

 

Wat klanten vertellen en hoe ze ons beoordelen is erg belangrijk. Naast wat klanten vertellen en hoe ze ons beoordelen is voor ons ook belangrijk hoe onze gehele omgeving over ons denk. Jij staat bij ons dan ook centraal.


Directe, heldere en duidelijk communicatie is een must. We willen dan ook dat er in ons klanten vertellen review systeem geen enkele ruis ontstaat in de communicatie. Pro actief beoordelingen verzamelen en daar ook daadwerkelijk wat mee doen. Dat is ook de reden dat we direct constant in contact zijn met de omgeving. De informatie van de omgeving (van jou dus) leidt ertoe dat we samen als team kunnen functioneren. Een bevlogen team waarbij elk zijn eigen specialisme en inbreng heeft. Wij hebben daarom ons een eigen review systeem ontwikkeld.

Dit doen we aan de hand van een constant verbeteren programma. Daarin stellen we een viertal vragen en is er ruimschoots de gelegenheid en aandacht om je mening te omschrijven. We doen dit puur 1 op 1 en persoonlijk. Onze ervaring is dat dan klanten vertellen wat ze echt vinden.

Elke antwoord en de antwoorden samen vormen dan de 5 sterren. Het cijfer en een korte weergaven van wat klanten vertellen (hun persoonlijke mening), plaatsen we indien door jou gewenst op de site.

Joyce

|Zoutelande|

"
producten ontvangen JA
alles naar wens JA
levertijd snel JA
nogmaals bestellen JA
beoordeling 10

Toelichting: ik zou ook zeker mijn omgeving attenderen op uw bestaan en uw snelheid

Heerlijk!!"
 

Contact

053 - 432 91 32053 - 432 91 32

vandedrukkerij.nl
p/a Hexelerbos 5
7543 GS Enschede
info@vandedrukkerij.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

0 producten

0,00

0,00 incl. BTW