• Uitstekende kwaliteit
  • Voordelig
  • Eigen productie
  • Persoonlijk

Prägen / preeg / embossing

Prägen / preeg / embossing

Prägen / preeg / embossing

Er zijn veel verschillende namen die worden gebruikt voor een präge. Namen die me zo te binnen schieten en die ik al ben tegengekomen zijn, blinddruk, embossing, relief teken, verdikking van papier, 3d drukwerk. Daarnaast zijn er nog de nodige schrijfwijzen. Hoe dan ook, de grote overeenkomst is dat er GEEN inkt aan te pas komt.

Een präge kan een opvallend en extra luxe uitstraling geven aan bijvoorbeeld je briefpapier, visitekaartje, voorblad of offertemap. In grote aantallen wordt een präge aangebracht op een HDA / HCA (boekdrukpers). Kleine aantallen kunnen ook handmatig. In onze productie hebben we twee zogenaamde degels (HDA) staan voor prägen.

Er bestaan opliggende en diepliggende prägen. Je kunt er zelfs voor kiezen om verschillende hoogte niveau's aan te brengen in je präge. Je hebt voor het prägen de präge zelf nodig, en een contravorm.

Wil je meer weten of een voorstel voor jouw drukwerk met präge. Mail direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een maatwerk offerte

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.

Contact

053 - 432 91 32053 - 432 91 32

vandedrukkerij.nl
p/a Hexelerbos 5
7543 GS Enschede
info@vandedrukkerij.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief